У Борисполі з маршрутки на ходу випала молода дівчина, поліція стала на бік перевізника (відео)

У Борисполі з маршрутки на ходу випала молода дівчина. У результаті пасажирка отримала складну травму потилиці і струс мозку.

В автобус, який стояв на зупинці, Яна встигла заскочити буквально перед від’їздом. Каже, що коли водій рушив - просто забув зачинити задні двері. Безпорадну пасажирку, яка випала на жваву дорогу, помітили перехожі. Вони миттю відтягнули її з проїжджої частини на тротуар.

Як Яна випала з маршрутки - бачив Олександр. За словами очевидця, дівчина впала головою вниз, а потім перекрутилася. Він підняв її, посадив на лавочку і викликав швидку допомогу.

Батьки переконані, що поліція діє в інтересах перевізника. Бо за тиждень жодних слідчих дій проведено не було. Правоохоронці запевняють, що збирають докази і проглядають камери відеоспостереження, але водія знайти не можуть.

Водій автобуса, який навіть не помітив, що з його салону випала людина, всю відповідальність перекладає на пасажирку. Колеги водія розповіли, що він нічого не знав про аварію до тих пір, поки в автопарк не прийшла поліція. Версія перевізника така: водій висадив пасажирів на кінцевій зупинці і порожній збирався на відстій. Яна заскочила всередину непомітно, сіла позаду. А коли зрозуміла, що їде не туди - натисла кнопку аварійного відкриття дверей і вискочила на дорогу. Усе це зафіксували камери з салону, відеодокази передали поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення