У Дніпрі біля школи замордували безхатьків: їх убивця приніс у жертву у свій день народження (відео)

​Під шкільним парканом у Дніпрі днями вбили двох чоловіків. Загиблими виявились місцеві безхатьки, які мирно спали на теплотрасі. Садистську розправу влаштувала компанія зовсім молодих убивць.

На двох спотворених до невпізнання і замордованих до смерті чоловіків натрапили випадкові перехожі. У чоловіків від побоїв були розтрощені кістки, купа хаотичних ножових поранень. Криваву екзекуцію душогуби завершили величезним шматком бетонної плити.

Убитих знайшли вранці, а їх катів - увечері того ж дня. Серед підозрюваних 26-річний чоловік, його дівчина та 19-річний товариш.

У поліції розповіли, що близько другої години ночі відбулась конфліктна ситуація між компанією, яка пиячила, і безхатьками. Звіряча розправа стала фіналом святкування дня народження старшого з затриманих. Іменини святкували просто неба на лавочці у дворі. П’яні садисти натрапили на своїх жертв випадково за магазином, де ті спали біля теплотраси. Молодь намагалась прогнати бездомних, але вони відмовились йти з теплого місця ночівлі. Тоді 26-річний молодик схопився за ніж, а далі його вже було не зупинити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення