У Дніпрі п'яний молодик вночі вбив двох 18-річних дівчат: одна померла миттєво, а інша у лікарні (відео)

Долі секунди, які блискавично вбивають! В однієї стаж ще не той, друга гаву зловила, а декого підвела - перепрошую - сумочка! Спитаєте, як так може бути, коли кожна така помилка - смертоносна?! Я вам скажу, на наших дорогах можливо все. У Києві вкотре відзначилися водійки - на Столичному шосе на козирному позашляховику жінка не вписалась у поворот і влетіла на стоянку, ще одна леді - не побачила будівництво торговельного центру.

Гучний удар, потім тривожна сирена. Мешканців Дніпрі розбудила карколомна аварія. Водій не впорався із керуванням і на повороті вилетів на зустрічну табуквально впечатався у сміттєвоз. Автівку зім'яло наче бляшанку.

У розтрощеному салоні перебували четверо скривавлених молодих людей. Водія та пасажирів довелося вирізати. Миттєво загинула 18-річна дівчина, згодом у лікарні зупинилося серце ще однієї 18-річної постраждалої. Перед трагедією машина розсікала містом немов скажена.

А тут елітний позашляховик на даху, а поруч кілька розкурочених автомобілів. Машину занесло на пороті під Києвом і кількатонна махина полетіла на комунальний майданчик. Водійка та її подруга вижили. В салоні пахло алкоголем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення