У Дніпрі попрощалися з жертвами теракту: версії колег та нові приголомшуючі подробиці (відео)

Надзвичайники Дніпра своє професійне свято провели у жалобі - 17 вересня місто прощалося із загиблою керівницею пресцентру обласного управління ДСНС. Тихо і без пишних церемоній попрощалися і з власником підірваної автівки.

Сотні людей під сирени пожежних машин та траурні церковні дзвони віддали останню шану загиблій речниці надзвичайників. 35-річна Дар’я Гречищева та 44-річний інструктор з тактичної медицини та мінної безпеки Олексій Кавлак стали жертвами загадкового і кривавого теракту у середмісті Дніпра.

За попередніми висновками експертів, обоє загинули, коли сідали в автівку, до днища якої була прикріплена саморобна бомба, еквівалентом від одного до двох кілограмів тротилу. Саме вона і здетонувала, спричинивши спочатку потужний вибух, а потім нищівний вогонь.

Водія ударною хвилею відкинуло на кілька метрів. Його понівечене тіло знайшли аж під самими вікнами багатоповерхівки, неподалік якої стався вибух. Тіло пасажирки від вибуху розірвало вщент. Ідентифікували Дар’ю лише за документами, жінку поховали у закритій труні.

Версію про необережне поводження з вибухівкою одразу відкинули. Обшук у орендованій квартирі Олексія підтвердив: жодних вибухонебезпечних предметів там не знайшли. Справу кваліфікували як теракт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення