У Києві нарешті закрили кафе, де "доньки бізнесменів" розводили хлопців на олів'є та шампанське за 10 тисяч гривень (відео)

Нарешті на столичному Печерську закрили кафе, в якому розводили хлопців на гроші. Щодня кафе заробляло на довірливих молодиках щонайменше 60 тисяч гривень.

Жертви аферистів сплачували захмарні чеки - по 10 тисяч гривень - за салати з найближчого супермаркету та келих шампанського для спеціально навчених леді.

Кілька місяців тривало слідство щодо модної афери, десятки людей написали заяви в поліцію, а прикрити лавочку ледве вдалося.

Заправляв хитрим бізнесом 22-річний росіянин Рінчин Болданов. Його та ще двох помічників затримали в тому ж кафе. Молодик, за даними слідства, не лише організував роботу закладу, а й возив дівчат на побачення, вдаючи особистого водія.

Права рука Рінчина Болданова - 19-річна Каміла. Вона підбирала симпатичних студенток і проводила інструктажі. Лише один із трьох затриманих визнав свою участь у шахрайській схемі. Каже, що подібні схеми у Москві та Санкт-Петербурзі процвітають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення