У Києві в будівельному гіпермаркеті охоронці довели жінку до інфаркту (відео)

У Києві пенсіонерка потрапила у лікарню з інфарктом після грубої розмови з охоронцями будівельного гіпермаркету. Її затягли у підсобку та вимагали зізнатися у крадіжці, якої вона не робила.

Жінку запідозрили у крадіжці, бо у неї з-за коміра куртки виглядав вішак. Перелякану пенсіонерку протримали в кімнаті охорони приблизно 20 хвилин. Потім замість того, щоб чемно супроводити її до центрального виходу - тихцем вивели через технічне приміщення на вулицю.

Виявилось, що жінка постійно носить з собою вішак. Вона має перелом у хребті та кардіостимулятор. Пояснює, що він завжди має торкатися шиї, це своєрідний "маячок", що плечі розправлені, а голова тримається високо.

Після пережитого стресу родичі таки вмовили жінку пройти обстеження у лікарні. Виявилось, що у пенсіонерки стався інфаркт міокарда передньої стінки лівого шлуночка.

Адвокати вкотре наголошують, що охоронці не вправі були обшукувати жінку. Перешкода щодо вільного пересування громадян України - виключно прерогатива правоохоронних органів.

У гіпермаркеті повідомили, що проводиться внутрішня перевірка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення