У Києві відомому кардіологу викликали наркологічну бригаду, а він підрізав лікаря мисливським ножем (відео)

У столиці на лікаря швидкої напав відомий у Києві кардіолог. П’яний пацієнт встромив мисливський ніж у лікаря, його дивом врятували.

Андрій працює в наркологічній бригаді, спеціалізується на порятунку наркоманів та п’яниць. Того дня медиків викликали на вулицю Генерала Жмаченка, 18. Допомоги спеціалістів потребував 47-річний чоловік.

Викликала медиків 78-річна мати чоловіка. Жінка після інсульту немічна, тому не змогла втихомирити сина. Дочекавшись зручного моменту, пацієнт вдарив лікаря швидкої у живіт. Андрій не одразу зрозумів, що сталося. Виявилось, що у нього розсічені ребра, реброва дуга та печінка, а також була велика крововтрата. Поки колеги допомагали пораненому, нападник втік. Але біля сусіднього будинку його затримали копи.

П’яним неадекватом виявився теж медик. Володимир Голіков - лікар-кардіолог вищої категорії, член Національної медичної палати України та експерт зі східної медицини. У мережі він роздає поради як вести здоровий спосіб життя.

Що сталося у житті талановитого медика - невідомо. Але останнім часом він безбожно пив. Сусіди розповідають, що коли він вип’є - дах просто зносить.

Зараз Володимир Голіков знаходиться у СІЗО, де очікує рішення суду щодо обрання йому запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі, а також заборона на лікарську діяльність.

Навіщо кардіолог напав на колегу - пояснити не може. Мовляв, не пам’ятає нічого з того, що сталося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення