У Кривому Розі вітер перекинув 12-тонний Mercedes, який перевозив елітних коней (відео)

П'яні та безстрашні за кермом вбивають людей: добірка ДТП від "Надзвичайних новин".

На Запоріжжі п'яний водій на "Ладі" на перехресті протаранив мікроавтобус Mercedes, що їхав по головній. Від потужного удару бус перекинувся. Одна пасажирка загинула миттєво, ще шістьох травмованих госпіталізували. 30-річний водій "Лади" і його пасажири не постраждали.

На Дніпропетровщині п'яний 39-річний водій Nissan злетів з дороги і проорав поле. Його наче катапультою винесло з машини. Шансів вижити у чоловіка не було. Автомобіль кілька разів перекинувся і дивом троє пасажирів вціліли.

У Кривому Розі дві жінки у шалену зливу вирішили скоротити шлях і пірнули просто під колеса "Таврії". Диво, але неуважні пішоходи відбулися лише синцями та подряпинами.

У Сумах таксист на парковці торговельного центру влетів у Lincoln. Тілесні ушкодження отримав 28-річний водій, чиє авто протаранили, і три його пасажирки, поміж яких була 2-річна дитина.

У Кривому Розі потужний вітер підкосив 12-тонний Mercedes, який перевозив чотирьох елітних коней. Вони втекли, але зрештою швидкісних тварин упіймали і доставили у ранчо під Одесою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення