У Луцьку 16-річний гонщик на шаленій швидкості збив 6 пішоходів, тікаючи від поліції (відео)

У Луцьку 16-річний юнак на машині вітчима на пішохідному переході влетів у натовп пішоходів. В аварії постраждали шестеро людей.

Неповнолітній гонщик з друзями ганяли містом, слухали російський реп і транслювали свої веселощі у соцмережах. Усі троє хлопців навчаються у Луцькому вищому профучилищі на першому курсі.

Коли 16-річний водій на очах у патрульних перетнув подвійну суцільну смугу - почалась гонитва. Копи вимагали зупинитись, але водій почав тікати від поліції.

Аварія сталась на проспекті Соборності, пішоходи саме переходили дорогу на зелене світло. Renault Megane на шаленій швидкості розкидав людей, наче кеглі. Побачене жахає: від потужного удару жінка підлетіла високо вгору і впала. Поруч опинився її син.

5-річного хлопчика доправили в реанімацію обласної дитячої лікарні. У нього розбита голова, струс мозку та забої. Загрози життю вже немає. Найбільше в ДТП постраждала мати хлопчика - нині вона на межі життя та смерті. Стан жінки вкрай тяжкий - вона без свідомості на апараті ШВЛ.

16-річний водій після того, як збив одразу шістьох людей, намагався тікати. Втім, не втримав кермо і врізався у придорожнє дерево. Хлопця затримали очевидці, а двох його друзів пізніше спіймали поліцейські.

Мати хлопця вже була на допиті у поліції. Жінка божиться, що авто син взяв без дозволу. Сама ж машина належить вітчиму, який знаходиться за кордоном.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення