У Маріуполі на очах у двох дітей озброєний чоловік зарізав суперника і взяв у заручниці власну доньку (відео) ​

Страшна помста колишнього. В Маріуполі озброєний чоловік прийшов до квартири своєї колишньої дружини, зарізав її коханця і забрав свою дочку. Фактично взяв її у заручниці!

З двома пістолетами та ножем. Чоловік вдерся до квартири своєї ексдружини, під час вечері. Колишня, її новий чоловік та двоє дітей приймали їжу, коли до них увірвався навіжений неадекват. На очах у двох дітей-своєї власної доньки та дівчинки нового чоловіка, він почав різати ножем суперника. Нещасний отримав 7 ударів ножем у шию.

Після цього батько-різник забрав із собою свою доньку і пішов до сусідів, аби сховатися. Зрозуміло, що ніхто його не пустив. Тоді він засів у під'їзді, використовуючи дитину у якості живого щита. Спецпризначенці не могли нічого вдіяти, адже неадекват ховався за малечею.

Тоді відважний сусід вирішив взяти вогонь на себе. Він підійшов до озброєного чоловіка і забрав у нього дівчинку. Просте питання: "Чи любиш ти батька?", заставило чоловіка відпустити доньку. Далі горе-різника затримали.Йому світить довічне, а сміливого сусіда вирішили нагородити. На жаль, суперник неадеквата помер на місці нападу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення