У Вінниці молода мачуха знесла сокирою голову своєму 76-річному чоловіку на очах у 13-річного пасинка-інваліда (відео)

У Вінниці 41-річна жінка сокирою зарубала свого чоловіка просто на очах у 13-річного пасинка з інвалідністю. Аби приховати злочин, мачуха планувала влаштувати у квартирі вибух, напустивши газу.

Загиблому Віктору було 76 років. У трикімнатній квартирі він жив зі своїм 13-річним сином-інвалідом Дмитром та 41-річною Іриною, яка не так давно всиновила хлопця. Сусіди кажуть, що чоловік був спокійним і неконфліктним.

Як виявилось, жінка була тричі судима: за крадіжку, тілесні ушкодження і навіть замах на вбивство своєї новонародженої дитини, за що відсиділа понад три роки.

У школі кажуть, що Віктор добре дбав про сина. Через інвалідність хлопчик перебував на інклюзивному навчанні, а потім батько взагалі перевів його на індивідуальне, тому що навіть асистент з ним не справлялась. Сусіди розповідають про дивацтва хлопчика, який не раз тікав з дому.

Ірина зізналась, що нанесла чоловікові в область обличчя не менше 4 ударів сокирою. Переконує, що вбила чоловіка, бо захищалась. За її словами, він піднімав руку не лише на неї, а й на сина. Знаряддя вбивства правоохоронці знайшли на кухні - сокира вся була у крові.

Після того, як мачуха побила батька, вона вигребла усе цінне з квартири, увімкнула газ, силоміць забрала хлопця і повезла до готелю. Там жінка розповіла, що приїхала до Вінниці лікувати дитину. А коли вона заснула - 13-річний Дмитро звернувся до адміністраторки. Підозрювану затримали в готелі, а хлопчиком нині опікуються соціальні служби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення