У Запоріжжі поліція ламала двері у квартиру, де живуть 30 собак: власниця кидалась з ножем (відео)

У Запоріжжі в багатоповерхівці прорвало трубу. Без опалення та гарячої води залишились мешканці 9 квартир по всьому стояку. Але власниця квартири, де сталася аварія, відмовилась пускати ремонтну бригаду. І навіть кидалась з ножем охороняти своє житло.

У своїй двокімнатній квартирі на п'ятому поверсі жінка організувала справжній притулок - в оселі окрім неї мешкають ще зо три десятки безпритульних собак. Жінка по п'ять разів на день вигуляє їх без повідців та намордників.

Два тижні жінка не впускала комунальників, аби ті відремонтували трубу. Начебто це така помста за численні скарги на собак. Коли у мешканців вже урвався терпець - до будинку викликали поліції і юристів. Перемовини не дали результату - двері до того злощасного помешкання довелося виламувати.

Усередині квартири зачинилась як власниця собак, так і її 20-річна дочка. З житла лунали погрози підірвати увесь будинок. У квартиру вдалось зайти поліцейським та сантехнікам, а от на журналістів кинулись із ножем.

"Господиня не може прийти до тями, не може зрозуміти, що з нею відбувається. Кричить на правоохоронні органи, чи то з ножем, чи то з викруткою", - розповів сантехнік, який лагодив трубу у злощасній квартирі.

Нині мешканці будинку бояться помсти з боку дивакуватої і агресивної сусідки. Адже вона саме це пообіцяла після того, як зламали двері до її квартири.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення