У Затоці молодик зарізав незнайомця ножем, який йому батьки подарували як сувенір (відео)

З моря прямісінько за ґрати - неочікуваний фінал відпустки чекав на родину із Сумщини.

Вулична камера зафіксувала, як о 23:00 до чоловіка, який курив біля барної стійки, підійшов молодик. Він йому щось сказав і майже одразу штрикнув двічі у спину та живіт. Поранений чоловік забіг до найближчого магазину, очевидці тричі телефонували у швидку, але слухавку ніхто не взяв. Тож першими на місце вбивства прибули поліцейські.

Врятувати постраждалого не вдалося. У чоловіка була пробита ниркова артерія, тому медики навіть не змогли довезти його до лікарні. Володимиру було лише 48 років, він приїхав на заробітки з Львівщини, працював на атракціонах. Колеги розповідають, що він був дуже приязним і ні з ким не конфліктував.

Агресивного різника копи знайшли швидко. Він саме заскочив у сусідній магазин. 23-річний відпочивальник з Сум після вбивства прихопив сумку з речами Володимира. Гаманець, гроші, телефон, маленький ніж - усе знайшли в номері кривавого туриста. У Затоці молодик відпочивав разом із молодшим братом та батьками, які напередодні купили обом синам но ножеві на пам’ять як сувеніри. У той фатальний вечір старший напився до чортиків і вирішив випробувати подарунок батьків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення