Убив, бо відмовила у сексі: нові подробиці про загибель жінки на пляжі у Києві (відео)

У Києві спіймали душогуба, який забив до смерті жінку на Оболоні. Її тіло знайшли у наметі на березі Дніпра.

Підозрюваний - 65-річний Тенгіз Ецадеішвілі, який вже відбував покарання за убивство. Правоохоронцям він зізнався, що з Оксаною були знайомі лише два дні і жінка дуже йому сподобалася, він до неї залицявся. Коли одного вечора запропонував Оксані секс - вона відмовила. Ображений кавалер миттю перетворився на лютого звіра: почав лупцювати руками й ногами, а потім схопився за сапку і рубанув по голові.

На суді підозрюваний відмовився від своїх зізнань і заявив, що дуже хворий і в нього відмовляють руки. Каже, що не зміг би забити в немічному стані, перенісши мікроінсульт, людину. Тенгіз переконує суддю, що правоохоронці змусили його зізнатися у вбивстві, навіть били.

Виявляється, Оксана - вже не перша жертва Тенгіза Ецадеішвілі. Він жорстоко вбив свою коханку з Вінниччини, бо запідозрив у крадіжці грошей. За злочин він отримав 14 років у тюрмі, і мав би пробути там до 2025 року. Але у серпні гуманний суд випустив засудженого на волю, бо аж надто гарною була поведінка душогуба, а ще він відвідував творчий гурток. Не минуло й місяця, як він знову забруднив руки кров’ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення