Убивче селфі чи переслідування? У Житомирі на дні водойми знайшли тіла друзів-студентів (відео)

У житомирському агротехнічному коледжі траур. Напередодні двох студентів випускного четвертого курсу знайшли мертвими.

Двох четвертокурсників місцевого коледжу, які безслідно зникли з гуртожитку, цілу добу розшукували друзі, рідні та мало не увесь навчальний заклад. Двох друзів знайшли буквально за сотню метрів від місця, де вони проживали – на дні технічної водойми, розташованої на території коледжу.

У вечір зникнення хлопці пішли у центр міста погуляти, але безслідно зникли. На вуха піднявся увесь коледж, коли вранці 20-річні студенти не прийшли на заняття і стало зрозуміло, що вони не ночували у гортожитку. На слід хлопців першим натрапив їх товариш по кімнаті. Він випадково помітив на березі водойми куртку одного зі зниклих парубків.

Не зрозуміло, як двоє друзів потрапили на територію, обнесену високим парканом. На траві лежали акуратно складені куртки та рюкзак з телефоном. На припорошеній снігом кризі виднілися людські сліди. Службовий собака узяв слід вздовж берега. Вже по обіді водолази розшукали на дні ставка тіла обох зниклих парубків.

Аналізи показали, що студенти не були ані в стані алкогольного сп’яніння, ані у наркотичному. Жодних слідів насильства на їх тілах та одязі також не побачили. Розтин показав: смерть юнаків настала від утоплення.

Директор коледжу Микола Тимошенко припускає, що виною цій трагедії селфі. Адже один телефон лишився на березі, а другий, ймовірно, пішов на дно із його власником. Він категорично впевнений, що це не могло бути самогубство. Втім, не виключає й кримінального сліду - що хлопців міг хтось переслідувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення