Убивство школярки: батьки 16-річного вбивці продають нерухоме майно, аби відмазати сина (відео)

Справа про вбивство 14-річної Ліди Шеховцової і досі тягнеться. Її вбивця - 16-річний підліток - сидить у СІЗО, навчається і навіть телефонує звідти друзям, бо йому сумно.

За версією слідства, мотивом вбивства стали ревнощі. Хлопець зустрічався з дівчиною, проте вона багато часу приділяла навчанню. Вони вже начебто розійшлися, та щойно Іван побачив Ліду на фото із однокласником - немов сказився. Увечері підстеріг дівчину дорогою до магазину, влаштував сварку і пошматував її ножем.

На відчайдушні крики школярки, що лунали у приватному секторі, вискочили місцеві мешканці. На землі, стікаючи кров’ю, лежала Ліда, а над нею схилився хлопець, який одразу втік з місця злочину, прихопивши з собою її телефон. На тілі загиблої нарахували 13 ножових поранень.

На суді вбивця плакав і зізнавався. Минуло вже два роки, але справу так і не довели до кінця: в суді не опитали свідків, не вивчили речові докази. Навіть склад суду змінився вже кілька разів.

Інтереси вбивці захищають одразу кілька адвокатів. Тим часом його батьки продають нерухоме майно, аби оплатити захист. Усі докази, які зібрала поліція, вони планують оскаржувати. І навіть заперечують, що обвинувачений визнавав свою вину. У смерті дівчини родичі хлопця тепер звинувачують її саму.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення