В Одесі у матері відібрали 7-місячну та 5-річну доньок: жили у будинку-сараї без опалення і їжі (відео)

В Одесі у недбалої матері відібрали одразу двох доньок. Старшій 5 років, а меншій лише сім місяців. Діти жили у жахливих умовах, навіть взагалі без опалення.

Родина почала занепадати після того, як померла господиня будинку - бабуся дівчаток. Донька жінки народила другу дівчинку і привела додому співмешканця.

Сусіди помітили, що мати часто вдома лишає дітей самих. Кілька тижнів сусіди не бачили двох сестричок. Вони хотіли привітати дітей з Днем Святого Миколая, проте мати не пустила сусідів додому. Тоді наполохані люди запідозрили щось недобре і викликали соціальну службу.

Кілька годин працівників соцслужби не пускали всередину, а коли вони нарешті потрапили до будинку - вжахнулись. Сама будівля в аварійному стані, немає опалення, сім’я грілася звичайною електродуйкою, повна антисанітарія, жодного дитячого харчування, і взагалі нічого придатного для дітей.

Голодних і замерзлих дітей негайно вилучили. Старшу дівчинку забрали до лікарні, а меншу - до сиротинця. У будинок-сарай вони навряд чи повернуться. Чиновники збираються позбавити прав їхню 27-річну недолугу матір.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення