Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=AfMzQSSJgBI&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=AfMzQSSJgBI&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 В Умані 11-річна дівчинка разбилась на смерть, вистрибнувши з 8 поверху на очах у батька (відео)

В Умані 11-річна дівчинка разбилась на смерть, вистрибнувши з 8 поверху на очах у батька (відео)

В Умані 11-річна дівчинка розбилася на смерть, стрибнувши з вікна своєї квартири на 8-му поверсі.

no video parsed

Трагедія сталася, коли вдома була вся родина, і буквально на очах у батька. Він помітив, що на телефон доньки приходять якісь повідомлення і попросив її показати їх. Тоді дівчинка побігла у свою кімнату і за якусь мить вистрибнула у відчинене вікно.

Настя була відмінницею, тихою і талановитою, гарно малювала. Учителі характеризують її як врівноважену та спокійну. Кажуть, що вона не піддавалася ніяким впливам, з дітьми не конфліктувала.

Батьки дівчинки перебувають у процесі розлучення, тому вона могла це важко переживати, хоча й не подавала виду. У поліції відкрили провадження за фактом доведення о самогубства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення