Вбив маму, дружину та двох дітей молотком: вінницький айтішник отримав довічне ув'язнення (відео)

Вінницький айтішник Анатолій Малєц, який за кілька годин до Нового року-2018 вбив власну матір, дружину та двох дітей, почув свій вирок у суді.

Озброївшись молотком, нелюд розбив голови усім своїм жертвам. Після цього знаряддя вбивства поклав у сміттєвий пакет і виніс з квартири. Проте молоток правоохоронцям вдалося знайти.

Після скоєного вбивця зателефонував по поліції і заявив, що повернувся з магазину додому, але всі четверо його родичів мертві. Слідчі пригадують, що у двоповерховій квартирі не було жодного місця, де б не було людської крові. Оскільки з квартири нічого цінного не зникло, версію пограбування не розглядали.

Наймолодшій дитині ще не було і трьох років. Коли приїхала швидка - дівчинка була єдиною, хто ще дихав. Проте врятувати її не вдалося.

Підозрюваному у масовому вбивстві двічі призначали та проводили судово-психіатричну експертизу, бо ж він намагався видати себе за душевно хворого. Висновки вказали: чоловік осудний. Слідчі зуміли довести, що вбивця - саме він.

Як виявилось, на момент вбивства Анатолій та Надія вже рік як були розлучені. Він мав іншу жінку та 3-річну дитину - ровесницю вбитої ним же доньки Світланки.

З колишньою невісткою та дітьми мешкала матір Анатолія, яка намагалася здолати онкологію. Маючи нову сім’ю, чоловік продовжував жити і з колишньою. Йому не вистачило духу порвати ці складні стосунки, і напевно дуже шкода було ділити з родиною омріяні квадратні метри.

Слухання по справі з самого початку проводили у закритому режимі, тож журналісти не змогли потрапити на жодне з судових засідань.

Судовий розгляд тривав майже два роки, підсудний вдавав хворого, бригада екстреної допомоги приїжджала ледь не на кожне засідання, але справа дійшла до фіналу. Вирок зачитували кілька годин поспіль.

Вбивці присудили довічне, він має виплатити по 1,5 млн грн моральної шкоди колишній тещі та сестрі вбитої дружини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення