Вбивство на полюванні: герой АТО вижив під Іловайськом, але загинув від кулі кума, яка влучила прямо в серце (відео)

Знову - прикра загибель на полюванні! І знову - не просто так! Чоловік убив не кого-небудь, а власного кума, з яким завжди був у чудових стосунках! За словами місцевих, вони навіть не сварилися. А загиблий ще й був героєм, бо в найтяжчий період відслужив в АТО. Що ж там сталося поміж ними в лісі?! І чому мати загиблого не вірить у версію стрільця?!

Сергієві було 39 років. До села він приїздив з Києва часто - провідати матір. А ще полюбляв у сезон ходити на полювання.

Того разу пішов до лісу разом із компанією. Фатальний постріл пролунав у лісі вранці. Відомо точно тільки те, що стрілок влучив не у здобич, а в людину. Пораненого Сергія винесли на дорогу та викликали швидку, але до приїзду лікарів чоловік не дожив, куля поцілила йому прямо у серце. Стрілка затримали одразу. Ним виявився 63-річний чоловік, який Сергію ще і кум. Поліції підозрюваний розповів, що навіть не цілився. Він виліз на дерево, під чоловіком луснула гілка і нібито під час падіння випадково стався постріл. Але мати не вірить в таку версію. Та сусіди вважають, що причин для навмисного вбивства Леонід не мав, адже чоловіки приятелювали. З'ясувалося, що Сергій вижив в АТО, але загинув від кулі друга.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення