​Вбивство в ефірі на Житомирщині: жінка чула, як покидьки знущалися з найкращої подруги, а потім її підпалили (відео)

Якою пекельною була смерть цієї жінки - могли й не дізнатись. Адже душогуби вірили, що вогнем замели усі сліди. Але їхню звірячу розправу добре чули по той бік слухавки. На Житомирщині селянка за напрочуд випадковим збігом стала свідком жахливої смерті своєї подруги. За хвилину до трагедії жінки розмовляли по телефону. Аж раптом, одна із них почула по той бік проводу чоловічі голоси і ненароком стала свідком нападу на сусідку. Жінка одразу викликала копів, позвала на підмогу знайомих - усі кинулись рятувати бідолашну!

Страшною смертю у власному будинку загинула 67-річна Валентина. Тетяна спілкувалася із загиблою за лічені хвилини до трагедії. Була 9 вечора, коли жінка зателефонувала подрузі - потеревенити. Вже мали прощатися, як раптом, у слухавці Тетяна почула чоловічі голоси. Жінка телефон не відключила і на відстані стала свідком нападу на подругу. І навіть почула, як старенька зверталася до злодіїв.

Налякана Тетяна викликала поліцію і попросила допомоги у сусідів Валентини. Люди кинулися до будинку, але дерев'яна хата вже палала як смолоскип. Рятувальники загасили пожежу швидко, але у кімнаті знайшли обгоріле тіло господині.

У Валентини водилися гроші. З'ясувалося, що жінка здавала квартиру у Києві. Незадовго до пожежі люди бачили, як біля будинку Валентини вешталися чоловіки.

Сусіди припускають, що стареньку спочатку вбили, а потім підпалили хату, аби приховати злочин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення