Вбивство, замасковане під пожежу: у підвалі київської багатоповерхівки знайшли обгорілий труп (відео)

На столичній Борщагівці опівночі багатоповерхівку охопило полум’я. Пожежа була спробою замаскувати вбивство.

Дим стояв такий, що рятувальникам довелось закривати вікна на верхніх поверхах загального коридору. Мешканці бігали разом із пожежними поверхами, піднімали сусідів. Люди у спідньому посеред ночі вибігали на вулиці, прощаючися з житлом.

У цілковитій темряві вогнеборці знайшли на шостому поверсі отвір у сміттєпроводі, з якого і валив чад. Тоді вони зрозуміли, що горіло знизу. Вогонь у сміттєзбірнику приборкали швидко. Коли з локалізували вогонь, на купі почорнілого мотлоху натрапили на обвуглене до кісток тіло безпритульника.

Місцеві мешканці розповідають, що безпритульні поселилися у сміттєзбірнику з дозволу ЖЕКу. Того вечора вони влаштували застілля, яке закінчилось вбивством. Чоловік згорів живцем. Місцеві часто бачили, як він допомагав комунальникам прибирати будинок. Кажуть, що ЖЕК використовував безхатченків як дешеву робочу силу. Натомість волоцюгам давали прихисток у комірчинах, або кілька сотень гривень на їжу. Місцева мешканка бачила, як двірник роздавала їм гроші. Чоловіків було п’ятеро, і насправді вони мали ключі від сміттєприйомників.

У ЖЕКу будь-яку співпрацю з безпритульними заперечують. Мовляв те, що вони мели двір, їхня добровільна ініціатива.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення