Вчителька на Полтавщині продавала метадон наркоманам з усього міста, а потім передала справу у надійні руки (відео)

Багато батьків мріють, щоб їхні діти продовжили сімейну справу. Але історія цієї родини особлива. Хтозна, чи пишається своєю донькою 74-річна колишня вчителька з Лубен. Її кровиночка хоч і не стала педагогом, але так, як і мама, взялася продавати наркотики. Сусіди роками боролися зі старшою наркобаронесою, але видихнути з полегшенням так і не встигли. Бо ж материн бізнес продовжила донька.

У Лубнах на Полтавщині навесні затримали 74-річну ексвчительку на прізвисько "англічанка" за торгівлю наркотиками. Про освітянські здобутки жінки мало хто пам'ятає, а ось про її бізнес на дурмані знало все місто. Особливо страждали сусіди, до яких у під'їзд майже, як у гості кожного дня заходили наркомани. Люди попереджали, сварилися, ставили замки на вхідні двері, але все було марно. І ось жінку таки затримали. Але радість була недовгою. За справу матері взялася її дочка.

Люди знову почали боротьбу за спокійне життя. Вони стукали до правоохоронних органів, попереджали жінку про те, що вона потрапить у в'язницю, але це нікого не зупиняло. Віта тільки посміхалася у відповідь. І ось - перемога. Правоохоронці затримали чергову родинну наркобаронесу. Старенькій спільниці вчительки, яка допомогла збувати наркотики, дали умовний термін. Пенсіонерка навіть і зараз не бачить у справі нічого поганого. Каже, що немає за що жити і немає грошей на ліки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення