Величезний стовп чорного диму: у Дніпрі на 9-му поверсі троє маленьких дітей ледь не згоріли живцем під час пожежі (відео)

Масштабна пожежа в дев'ятиповерхівці в Дніпрі. Величезний стовп чорного диму, який видно з усіх районів міста, тривожні сирени пожежних машин наростають з різних боків. Уявіть, рятувальникам довелось вибивати броньовані двері в тих квартирах, де ніхто не відповідав. І це рішення виявилося єдиним правильним. Таким чином вдалося спасти життя не одній людині та навіть тварині, які безпорадно застрягли в пекельній пастці. Що ж стало причиною такого масштабного займання? Подейкують, виною всьому роботи з утеплення будинку, які тривали саме в ту мить. Чи готові будівельники брати на себе відповідальність? Вражаючі зізнання і приголомшуючі кадри порятунку.

Гігантський стовп чорного диму було видно з усіх районів Дніпра. Величезні язики полум'я просто на даху багатоповерхівки. Цю пекельну картину місцеві масово фільмують із вікон квартир та машин. Тим часом пожежники мчать рятувати людей. Рішуче та блискавично рятувальники розгортають операцію. Стіна диму буквально блокує людей у власних квартирах. У задимленому під'їзді рятувальники болгаркою зрізають броньовані двері квартир, де ніхто не відповідає. І завдяки їхньої рішучості знаходять літню жінку, прикуту до ліжка. Паралізована пенсіонерка була зачинена у квартирі і мала всі шанси вчадіти. Також маму з 3-ма маленькими дітьми аж з 9-го поверху довелося спускати пожежною драбиною. Збитки після масштабної пожежі компенсуватимуть підрядник, який проводив ремонтні роботи на даху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення