Весь у крові тікав повзком кілометр: під Києвом грабіжники побили і порізали чоловіка, він на межі життя і смерті (відео)

На Київщині двоє неадекватів скоїли жорстокий напад на літнього киянина. Все сталося просто посеред поля, коли він приїхав перевірити свою пасіку біля дачних будинків.

Душогуби гамселили свою жертву по голові руками, ногами та камінням, добивали ножем у спину. При цьому вони реготали та розповідали чоловіку, як закопуватимуть його тіло. Він вдав, що непритомний, аби нелюди перестали його бити. Коли ті відійшли, він відповз у соняшники. Встати сил не було, тому повз навколішки.

Від нападників чоловік тікав весь у крові, побитий та порізаний, через поля і чагарі. Повзком здолав майже кілометр. Неподалік Великої Димерки скривавлений пенсіонер буквально кинувся під колеса поліцейського авто. Було близько 20:00, копи саме поверталися з завдання.

Він розповів правоохоронцям, що на нього напали ззаду, завдавши два удари ножем. 67-річного постраждалого забрала швидка, а копи помчали до його пасіки.

Зачіпки привели до будинку, в якому збираються алкоголіки і наркомани. За словами сусідів, ніхто з молодиків не працює - компанія живе тим, що обчищає дачні будинки. Як виявилось, нападники з Обухівщини, раніше не судимі. Саме там їх і затримали. На місці були речові докази й автомобіль, який був ретельно замаскований - накритий ковдрами й листям.

Напередодні нападу на пенсіонера двоє молодиків вдерлися до дачі на околиці Великої Димерки, де влаштували застілля. Напад на бджоляра вони не планували - він просто трапився їм на очі. Мета нападу - вкрасти авто, розібрати і продати на запчастини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення