Вибух на Позняках у Києві: переселенці живуть без опалення і платять за комуналку 12 тисяч (відео)

Одна з постраждалих родин від вибуху у багатоповерхівці на столичних Позняках отримала обіцяне нове житло від президента. Але на сім'ю обрушилися нові випробування. Вони живуть без опалення, і навіть труби замерзають.

Цю квартиру родина отримала за кілька місяців після трагедії, яка забрала життя 44-річного голови родини. Олександр загинув під завалами власного дому.

Мати з сином – єдині мешканці у елітному житловому комплексі на околиці Києва. Людей заселили у будинок бізнес-класу. Вони бідкаються через височенні тарифи на ЖКП. Одне лише утримання будинку та прибудинкової території становить 1218 грн.

Опалення у будинку немає, люди користуються обігрівачами. Засклити балкон не дозволили, мовляв, це зіпсує фасад. Тож доводиться регулярно вигрібати кучугури снігу совком. А нещодавно у квартирі ще й вода зникла, і через холод замерзла вода в загальній системі.

Тим часом зруйновану вибухом бетонну химеру на Позняках вже майже демонтували. З десяти поверхів залишилось всього три. Ще кілька тижнів, і будинок повністю зрівняється з землею.

Експерти досі не спромоглися назвати точну причину вибуху. Мешканці припускають, що це був газ, і ніхто так і не понесе покарання за смерть п’яти ні в чому не винних людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення