Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=moaZOlOWWkQ&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=moaZOlOWWkQ&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Вибух у Києві: батут, від якого тільки-но відійшли діти, завалило уламками бетону та металу (відео)

Вибух у Києві: батут, від якого тільки-но відійшли діти, завалило уламками бетону та металу (відео)

Неподалік столичного аеропорту "Жуляни" тихою вуличкою у приватному секторі їхав автомобіль, аж раптово вибухнув двоповерховий гараж.

no video parsed

Вибухова хвиля знесла все навколо у радіусі 50 метрів. Це рвонув двоповерховий бокс для ремонту газобалонного обладнання на машинах. Від бетонного гаража в одну мить лишилися одні руїни.

Ані власники СТО, ані сусіди не постраждали. Від вибуху пошкоджені сусідські будинки та автівки, паркани найближчих сусідів. Два житлових будинки вкрилися тріщинами. Найбільше шаленим вибухом пошкоджено помешкання навпроти - у будинку вирвало цегляну стіну. Цегла з бетоном влучила просто у ліжко, коли родина якраз дивилася телевізор.

Дивом не покалічило і двох маленьких дітей, які стрибали на батуті. Буквально за 5 хвилин до вибуху бабуся завела дітей з двору до будинку. Сам батут буквально знесло потужною хвилею з уламків бетону та металу.

Рятувальники швидко встановили причину: стався вибух газової суміші. Сусіди давно передчували недобре. Роками вони писали скарги, але на них ніхто не реагував.

Власники гаражу нині шукають з сусідами компроміс - всім постраждалим пообіцяли щедру компенсацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення