Відсвяткували День міста без масок, тепер в маршрутки тільки з ковід-сертифікатом: нові карантинні обмеження (відео)

Хочеш їхати в маршрутці – вакцинуйся. Ну або неси довідку про здоров’я. В іншому випадку ходи пішки. До такого категоричного кроку вдались чиновники Мелітополя. Це Запорізька область.

Там спочатку гучно відсвяткували День міста із тисячним натовпом, а тепер схопились за голову – хворих на коронавірус за останній тиждень стільки, що вже майже не лишилось місць в лікарні. Посиділи, подумали – як же зменшити кількість заражених? Ну і вирішили – вдарити по транспорту – а саме не пускати в салон не вакцинованих.

На зупинках десятки розгублених пасажирів. Деякі взагалі не чули про нововведення. У нових правилах не можуть розібратися ані водії, ані пасажири. Ірина-медик с посвідченням, але її не пустили через те, що не взяла із собою ковід-сертифікат. У Світлани довідка є, а ось її чоловікові лікар заборонив робити щеплення. Водії також скаржаться через те, що втрачають гроші.

Та чи працює це правило на практиці? Журналісти "Надзвичайних новин" провели власний експеримент. Сховали камеру і зняли роботу водіїв. Всіх пасажирів, яких не брали в салони маршруток під час роботи журналістів, пустили миттєво.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення