Видурив у друзів і незнайомців 500 тисяч доларів: в Україні орудує запеклий аферист (відео)

В Україні орудує запеклий аферист Михайло Кавецький. Він обманює не тільки незнайомців, а й своїх же друзів, які запевняють: загальна сума його афер може сягати півмільйона доларів.

Попри заяви до поліції, Михайло Кавецький продовжує роз’їжджати Україною і далі обманювати людей. Він бере авто в оренду, а потім зникає та продає його. А ще втирається в довіру до людей, вигадує різноманітні байки, аби ті лишень дали йому грошей у борг. Аферист отримує бажане, а потім просто не виходить на зв’язок. Суми інколи сягають десятків тисяч доларів.

З одними із потерпілих поспілкувались "Надзвичайні новини". Олександр Чвальов здав в оренду Михайлу Кавецькому свій автомобіль Dacia. Коли почалися проблеми з оплатою, власник машини вирішив припинити співпрацю. Тоді орендар зник, а згодом виявилось, що він продав авто.

Правоохоронці і досі пальцем не поворухнули, аби з’ясувати, за якими документами злочинець реалізував чуже авто. Тим часом за одному із сайтів власник знайшов свою Dacia і виявилось, що машину знову перепродають. Під виглядом покупця він поїхав дивитись машину і викликав вже на місці 102. Відтоді її загнали у райвідділ і справа далі не рухається.

Про злочини на камеру розповіли й інші потерпілі. Спритного молодика досі не оголосили у розшук, тому він може й надалі ошукувати людей.

Михайло Кавецький родом з Новосвітлівки Миколаївської області. Подейкують, що й там він наламав дров. Місцеві кажуть, що його батько повісився, бо не пережив того, що син виявився пройдисвітом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення