Війна за спадок: на Одещині свекруха підселила у будинок біля моря табір ромів, аби вижити звідти невістку-вдову (відео)

Часто так буває, коли наступає момент ділити спадок - родичі перетворюються на запеклих ворогів, а дехто взагалі втрачає людське обличчя. Особливо, коли мова йде про будинок біля моря.

На Одещині у селі Курортному вдова і свекруха не можуть поділити будинок після смерті господаря. Свекри хочуть усе майно залишити собі, тому заважають невістці вступити у спадок.

Разом з нині покійним чоловіком Світлана колись купила недобудову. За 25 років спільного життя вони звели повноцінний двоповерховий дім. 6 серпня, поки Світлана була на роботі, на подвір’ї з’явились чужинці. Як виявилось, аби зробити життя невістки нестерпним, мати покійного чоловіка підселила у будинок ромів. Як наслідок, вдова Світлана залишилась без даху над головою і живе у Сергіївці - за 20 кілометрів від дому. Там жінка змушена вже майже чотири місяці знімати невеличкий флігель.

Місцеві мешканці від нового сусідства просто в шоці: ромський табір чути навіть на сусідніх вулицях Курортного і вдень, і вночі - вони б’ються, з’ясовують стосунки, громлять будинок. Мало того, сусіди розповіли, що з хати постійно щось вивозили. Навіть каналізаційні люки з подвір’я винесли на метал.

Додому повертатися Світлана боїться, бо їй погрожує ватажок ромів. Він взагалі заявив, що продасть будинок. Мовляв, махінації зі спадком він робить не вперше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення