"Викрадення" 14-річної дівчинки на BMW: дитина вдруге марить від кінської дози алкоголю (відео)

14-річна школярка із Білої Церкви на Київщині влаштувала цілу виставу, заявивши про своє викрадення на чорному BMW.

Пізньої ночі дівчинка зателефонувала до поліції. Вона плакала і розповідала, що її посадили до машини та обпоїли, везуть у невідомому напрямку. Коли копи її знайшли, вона втратила свідомість. Але не все в цій історії завершилось добре.

За словами поліцейських, дівчина розмовляла так, наче використовувала дивний шифр, аби не видати себе. Екіпажів поліції було кілька, аби розшукати заявницю. У результаті її знайшли на околиці міста, вона стояла на узбіччі. Проте поруч жодного авто не було.

У реанімації дитина провела добу. У її організмі була просто кінська доза алкоголю. Як виявилось, це вже вдруге за кілька місяців дівчинка потрапляє до лікарні з таким не дитячим діагнозом. Після того, як її маму і тата позбавили батьківських прав, нею опікується бабуся.

У поліції знайшли компанію, яка відпочивала з нею того вечора. Це були четверо дорослих хлопців та дівчат. Із Людмилою вони списалися на популярному сайті знайомств. Школярка запевнила, що повнолітня. Але під час гулянки перебрала і влаштувала скандал. Протверезівши, дівчина написала заяву, що жодних претензій до компанії не має.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення