Викрадення греків у Одесі: катування заради 600 тисяч євро і квартир замовила дружина жертви (відео)

В Одесі суд відправив у СІЗО одразу чотирьох підозрюваних у викраденні греків - 55-річного Ніколоса та його племінника 27-літнього Апостолуса.

Чоловіків викрали ще у лютому, тримали під замком, катували праскою та електрошокером, погрожували вбивством і психологічно тиснули. У результаті викрадачі заволоділи грошима у сумі 600 тисяч євро, а також елітними квартирами у Одесі та іноземним автомобілем.

Правоохоронцям вдалося знайти полонених. Під час звільнення у квартирі копи затримали двох чоловіків - Максима Якимовича та Володимира Сайтанли. Останній служить у правоохоронних органах у загоні спецпризначення пенітенціарної служби. Після їхнього викриття вийшли й на організаторку злочину. Викрадення замовила Вікторія Руслякова - 35-річна мешканка Миколаєва, власниця салонів краси і цивільна дружина 55-річного Ніколаса. І це при тому, що у них є спільний син Лукас, якому всього 3,5 роки.

Руслан Скрипниченко - четвертий учасник банди викрадачів. Його називають організатором злочину. Чоловік має вищу юридичну освіту, колишній міліціонер. Офіційно він бізнесмен. Більше 10 років у Скрипниченка фірма, яка торгує паливом. Його партнером був не так давно загиблий кримінальний авторитет на прізвисько "Ляма". Не виключено, що без нього ця спецоперація не відбулася.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення