Вистрибнув на дорогу просто під колеса: в Одесі судять юного водія, який на смерть збив 15-річного підлітка (відео)

В Одесі у Київському районному суді обрали запобіжний захід водію, який 31 серпня 2021 року збив 15-річного школяра. Хлопчик помер в лікарні на третій день після аварії.

Камери відеоспостереження зафіксували, як підліток біг по тротуару, а потім вискочив на дорогу. У цей момент його знесла Toyota. Автомобіль їхав зі значним перевищенням швидкості. За кермом авто був 21-річний Владислав, який підробляє таксистом. Того фатального вечора отримав чергове замовлення, у його машині на момент аварії на задньому сидінні вже була пасажирка.

На результати судмедекспертизи очікували майже три місяці. Саме тому весь цей час підозрюваний Владислав був у статусі свідка. Тепер чоловікові обирають запобіжний захід. Коли суддя надав слово підозрюваному, він у першу чергу попросив вибачення у батьків загиблого хлопця. Каже, що відчуває свою вину у смерті дитини, проте збив підлітка випадково, адже той раптово вибіг на дорогу.

Незважаючи на щире каяття, суддя відправила Владислава у СІЗО. Втім, адвокат ще спробує оскаржити це рішення в Апеляційному суді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення