Вивозив у лісосмугу, катував і обіцяв вирізати сім’ю: нові подробиці про розправу над кримінальником (відео)

На Одещині криваві розбірки між кримінальним авторитетом та підприємцем скінчилися вбивством. Родичам душогуба дякують за те, що вбив бандита, а вони бояться помсти.

39-річний Олександр Рожко, відомий в кримінальних колах на прізвисько Ляма, разом з охоронцем приїхав на мийку з’ясовувати стосунки з її власником. Обидвоє були озброєні.

Господар, 34-річний Вадим Смоляк, узрівши давно знайоме обличчя, кинувся тікати. Він забіг у хлів, де саме чистив мисливську рушницю. Коли авторитет його наздогнав, у чоловіка в руках вже була мисливська рушниця. Вадим кілька разів попередив, що стрілятиме, а потім відкрив вогонь на ураження. Він двічі вистрелив у непроханого гостя і той упав замертво. Його охоронець, який дістав поранення, сів у чорний джип Toyota і втік.

Тим часом стрілець сам викликав правоохоронців і зателефонував рідним.

Чоловіки були знайомі. Певний час Вадим навіть працював на Олександра: то був рибалкою, то різноробочим. Чоловік брався за будь-яку тяжку працю, але згодом їхні шляхи розійшлися.

Згодом Вадим взяв у оренду автомийку. Дізнавшись про це, Ляма почав постійно заїжджати до нього та вимагати відкат, а згодом намагався і взагалі віджати бізнес.

За словами рідних, Вадим кримінальника дуже боявся. Виявляється, той кілька разів вивозив його у лісосмугу, де разом зі своїми спільниками бив. Востаннє це відбувалося кілька місяців тому. Мати Вадима розповідає, що її сину бандити одягали наручники, заклеювали рот скотчем і катували. Навіть погрожували вирізати всю сім’ю.

Від дій Лями багато хто потерпав. Розповідають, що кримінальник займався контрабандою, рейдерськими захопленнями, викрадав людей, тримав їх у підвалах, вивозив людей у Придністров’я і віддавав тамтешнім бандитам.

Родина Вадима Смоляка боїться помсти. Суд поки що відпустив підозрюваного під домашній арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення