Вкрали у людей понад мільйон гривень: Україною гастролює потужна банда віконних шахраїв (відео)

У Полтаві роками працює банда шахраїв. Ділки обіцяють встановити якісні пластикові вікна за помірними цінами, пропонують навіть знижки та розстрочки. Але не для того, аби заробити хорошу репутацію. Їх мета, аби люди повірили їм і пошвидше віддали свої гроші.

Від шахраїв додому до замовника приїжджає замірник, надалі укладається угода, а після того, як аферисти беруть аванс - починаються обіцянки, що скоро вікна виготовлять. Зрештою, коли вікна начебто приїжджають з виробництва на склад, "підприємці" вимагають сплатити всю суму - ще до встановлення. А потім безслідно зникають.

Не всі обмануті полтавці йдуть до поліції чи в суд, тому шахраї безкарно продовжують працювати. З офісу, де вони раніше орендували приміщення, злочинці раптово зникли.

"Вони залишили всі свої зразки, двері. Навіть чашки. Все як було - так і залишили", - розповіла жінка, яка здавала офіс шахраям.

Вони пропрацювали у цьому офісі два місяці, за останній не заплатили. Перед тим шахраї кілька років винаймали приміщення у спальному мікрорайоні міста.

Ця сама група хитрунів у 2014 році дурила людей у Вінниці. Тоді вони назбирали 770 тисяч гривень і просто втекли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення