Впала на малечу: п'яна жінка, яка переходила жваву дорогу з дитиною на руках у Харкові, виявилася багатодітною матір'ю (відео)

У Харкові п’яна мати з маленькою дитиною на руках – переходить дорогу впоперек жвавого потоку машин. На зауваження водіїв реагує агресивно і криє матом, показуючи непристойні жести. А на додачу, спотикається об бордюр і випускає малу з рук. Судячи з цих кадрів, дівчинка вдарилася спиною і головою об землю. Після кадрів, які потрапили у соцмережі, не витримало серце навіть у кремезних правоохоронців.

Яні 36 років. І вона мати аж 3-х дітей. У помешканні суцільний безлад. Бруд на підлозі і станах, таргани на дитячих ліжках. Того дня, коли жінка на очах у приголомшених свідків, п'яною переходила дорогу з малечею на руках, вона донесла однорічну доньку додому і вручила її 17-річній сестрі, а сама пішла гуляти далі. А коли на порозі з'явилися копи, сусіди одразу зрозуміли до кого вони приїхали. Бійки, гулянки і крики у помешканні Яни стали майже нормою.

Попри жахливі умови, в яких довелося зростати, старші діти жінки - 15-річний хлопчик та 17-річна дівчинка ростуть дуже порядними. Чиновники запевняють, що тримали родину на контролі і допомагали. Але багатодітна матір так і не взяла себе в руки. Маленьку Емілію вилучать з родини, старших дітей ймовірно забере батько.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення