Вже друга жертва маніяка: у Києві 62-річний чоловік три дні ґвалтував 25-річну жінку (відео)

У Києві пенсіонер зґвалтував молоду дівчину. Збоченець із хворобливою фантазією знущався над нею три дні, а коли вдосталь розважився, то просто відпустив нещасну.

У супермаркеті дівчина спитала незнайомця, де є найближча вбиральня. Чоловік люб’язно запропонував скористатись своїм туалетом, бо живе зовсім поруч. Але це була пастка: чоловік зв'язав їй руки, майже три дні глумився над нею, душив і підпалював волосся.

Під час обшуку у квартирі знайшли речі постраждалої дівчини, а під ліжком - жіночу перуку та інші речі з секс-шопа.

Сам чоловік переконує, що дівчина добровільно пішла з ним додому. А познайомився він з нею, коли разом із товаришем допоміг купити їй алкоголь. Переконує, що ніякого сексу не було. Більше того, на третій день дівчина нібито згадала, що на неї вдома чекають чоловік та двоє дітей.

Виявилось, що зараз чоловік чекає на рішення суду у справі про зґвалтування іншої молодої дівчини. На цей раз чоловік переїде у СІЗО, суд заарештував його без права внесення застави.

Сусіди розповідають, що чоловік часто їздив у Польщу на заробітки, а ще підпрацьовував тренером з боксу в школі. Був відлюдькуватим, але вже дивував сусідів своєю поведінкою. Маючи квартиру на 4 поверсі, повалив у ній стіни і заявив, що будуватиме басейн. А ще викидав сміття і меблі з вікон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення