З ніг до голови переламаний після п'яної оргії: у Львові з квартири, де живе матір-одиначка з дітьми, випав чоловік (відео)

У Львові чоловік випав з 8 поверху, пролетів майже 20 метрів і впав на дах магазину. Після цього він вижив. Трагедія сталась близько третьої години ночі.

Допомогли покласти потерпілого на ноші і зняти з даху рятувальники. Вони через вікно другого поверху передали чоловіка медикам.

Чоловік з ніг до голови переламаний, але при тямі. Зараз стан його критичний, він у комі на апараті ШВЛ, але лікарі продовжують боротися за його життя.

Сусіди розповідають, що й гадки не мають, хто саме вилетів. У квартирі, в якій сталася трагедія, живе лише матір-одиначка зі своїми дітьми. Зараз там нікого немає, але сусіди натякають: Анна часто приймає у себе гостей

Люди вже неодноразово звертались до поліції через горе-матір, яка збирає у себе вдома сумнівні компанії. Кажуть, що п’яні оргії відбуваються просто на очах у малих дітей. Можливо вони стали свідками і цього моторошного видовища. З неблагополучної сім’єю працюють соціальні служби, які мають визначити подальшу долю дітей Анни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення