За дивних обставин зникла з дому жінка, яка цікавилась магією: її знайшли під кригою на Хмельниччині (відео)

На Хмельниччині знайшли мертвою жінку, яка два місяці тому зникла вночі з власного дому. Без матері залишився 4-річний син.

Про безслідно зниклу дружину Олену до поліції повідомив її чоловік Сергій. Каже, що засинали в ліжку разом, а прокинувся - її вже немає. Увечері напередодні зникнення жінка була засмучена, проте про причину чоловікові не сказала.

Олену шукали майже два місяці, знайшли випадково. Рибалки на місцевій водоймі не пробили лунку, а звідти виплила жіноча рука.

Поліція розслідує справу як самогубство, востаннє жінку зафіксували камери відеоспостереження на мосту - вона писала комусь повідомлення.

Подруги загиблої розповіли, що вона виявляється підтримувала стосунки зі своїм колишнім. Того дня вона нібито також мала з ним розмову, яка й могла бути причиною смутку. За словами подруг, у квартирі жінки він бував не раз. Тим часом як Сергій, чоловік Олени, був на заробітках.

Крім того, виявили, що жінка активно цікавилась магією, була підписана на кілька тематичних сторінок у соцмережах і начебто шукала того, хто вміє робити привороти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення