За кермом був друг - мажор? У Миколаєві за смертельну ДТП судять молодика, який стверджує, що навіть водити не вміє (відео)

Чотири місяці у СІЗО – ні за що, принаймні так стверджує герой сюжету. 32-річного чоловіка підозрюють в тому, що він п‘яним скоїв смертельну ДТП, натомість він переконує – навіть водити машину не вміє.

Смертельна аварія сталася у Миколаєві у грудні минулого року. Тут зіткнулися позашляховик та Жигулі. Удар був такої сили, що Жигулі відкинуло аж на зупинку громадського транспорту. Водій автівки загинув. У позашляховику їхали двоє: власник авто Олексій Калашніков та його товариш Владіслав Аршинов. Обоє були добряче напідпитку, бо щойно погуляли у кафе. Наразі Аршинов стверджує, що за кермом автівки - вбивці був не він, а його вже колишній друг - мажор. Але всі докази свідчать про те, що за кермом був саме Владіслав.

Однак родина Владіслава продовжує заперечувати. І мало б хто повірив їхнім словам, якби не один цікавий факт: раніше Олексій Калашніков вже вдавав з себе пасажира. П'яним за кермом його ловили і пізніше. Молодик виявився сином впливового місцевого бізнесмена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення