Задушив матір і повісився через борги: з'явилися деталі моторошної драми на Харківщині (відео)

Вели тихе сільське життя і одного дня немов розчинилися у повітрі. Невимовний шок на Харківщині. Там у невеличкому селі Калинівка зникла ціла родина. Першими на сполох забили сусіди, коли 67-річна пенсіонерка не прийшла в тутешню крамницю по хліб. Наче крізь землю провалився і 40-річний син жінки.

Виживають селяни тут завдяки землі. Іноді хтось їздить на заробітки, хтось тримає худобу. Магазину немає, тому одна жінка їздить по продукти і купляє їх на замовлення. Але коли зникла родина покупців, люди забили на сполох і звернулися до правоохоронців.

Ті увійшли у будинок і жахнулися. 67-річна Валентина була задушена. А у сараї у зашморзі побачили тіло її 40-річного сина. Поруч із чоловіком лежала записка.

В ній загиблий розповів, що сталося. Чоловік спочатку задушив матір, а потім повісився через великі борги, які не міг повернути.

Правоохоронці підтвердили факт наявності боргів. З'ясувалося, що напередодні страшних подій, Михайло шукав покупців на пай землі, який належав матері. А перед самогубством чоловік спалив документи на землю, аби не дісталася кредиторам. У поліції вивчають всі деталі, бо підозрюють, що у кривавій драмі можуть бути сторонні фігуранти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення