Закривавлені торти на замовлення: у столиці охоронець супермаркету ножем порізав чоловіка (відео)

Замість солодощів – кривава різанина. Звичайний ранок в одному зі столичних супермаркетів обернувся диким жахіттям. Працівники почули якийсь шум, а коли прибігли – застали дику картину. На асфальті сидів чоловік із порізаним обличчям, а геть, із ножем у руках, тікав охоронець. Поранений чоловік розповів, що доставив до магазину замовлені торти. А вже за кілька хвилин його спробував убити озвірілий неадекват. Він дивом врятувався, але зараз ризикує втратити око. Та чи так усе було насправді? Чому копи досі не затримали різника?

Чоловік працює водієм-експедитором. Того дня привіз 6 тортів до супермаркету. І щось не поділив із охоронцем супермаркету. Почалася бійка, в результаті якої водій отримав удар ножем в обличчя. Навіжений охоронець влучив нещасному в око. Наразі постраждалий може лишитися органа зовсім.

Розбірки відбувалися у зоні розвантаження супермаркету. Єдина думка, яка тоді пульсувала у скроні Андрія-врятуватися від різника і спробував втекти. Але нападник кинувся наздоганяти хлопця. Зрозумівши, що перехожі звернули на нього увагу, чоловік просто зник у підземному переході. Навіженого охоронця вже шукають правоохоронці.

Керівництво супермаркету погоджується компенсувати лікування Андрію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення