Замість покарання отримав мажорну тачку: "досягнення" 16-річного Миколи Харківського, який спричинив ДТП у Харкові (відео)

Харків знову здригається від моторошної аварії в манері горезвісної Зайцевої. Лише уявіть, 16-річний недоумок за кермом Інфініті летів на червоний, як осатанілий і вбив людину. Просто на людному перехресті, мажор зніс червоний легковик Шевроле. Удар був такої сили, що машина просто розлітається на друзки - відривається двигун і колеса. А троє друзів гонщика, серед яких його однолітка – буквально вилітають з джипа. Вони живі, але з важкими травмами. Чого не скажеш про бідолашного 58-річного водія Шевроле - затиснутий у груді металу чоловік гине на місці.

58-річного водія Шевроле вирізали з понівеченої автівки. Після неймовірно потужного удару у чоловіка не було жодних шансів. 16-річний водій Інфініті вирішив, що газ у підлогу допоможе йому проскочити на червоне світло і влетів на шаленій швидкості в легковик, який стояв на перехресті. Мчав послідовник Зайцевої на швидкості понад 100 кілометрів на годину. Свідки кажуть, що вже рушили на пішохідний перехід і лише дивом не потрапили у криваву м'ясорубку. Жертв могло бути набагато більше.

Микола Харківський 2 роки тому вже потрапляв у сюжет "Надзвичайних новин". Тоді 14-річний Коля відкрив вогонь у супермаркеті по 39-річній жінці та її 19-річному сину. Бо ті заступилися за дівчину, до якої чіплявся неадекватний підліток. Майже 2 роки тривав суд. Покарали мажора умовним терміном. Весь цей час він мав перебувати під домашнім арештом з 9-х вечора. Не вкладається в голові, але замість покарання за напад на родину, батьки дарують агресивному підлітку сріблястий Інфініті, який придбали лише тиждень тому. Сам юнак не має водійського посвідчення через те, що неповнолітній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення