Запідозрили у педофілії і вбили: у Дніпрі батько мстить іншим збоченцям за катування свого сина (відео)

У Дніпрі торік восени у посадці грибник випадково знайшов оголене та замордоване тіло чоловіка. На суді його кати заявили, що вбивати не хотіли. А познущались, бо запідозрили у педофілії.

Жертвою виявився безвісти зниклий місцевий тракторист. 35-річний Олександр Тертиш мав їхати до батьків у село, але наче у повітрі розчинився. Чоловік був непитущий та неконфліктний. Його понад тиждень шукала поліція, а знайшов випадково у посадці на околиці міста очевидець. Чоловік був оголений, закатований до смерті і навіть обгорілий. На надзвичайно пошкодженому тілі експерти нарахували понад 50 різних пошкоджень.

Закривавлені речі вбитого правоохоронці знайшли вдома у одного з підозрюваних. Загалом у справі затримали трьох підозрюваних душогубів, четвертого шукають.

У суді вони заявили, що не вбивали тракториста, а лише намагались завадити мерзенному злочину - розбещенню 12-річної школярки. Викрадачі вистежили свою жертву у парку біля школи. Кажуть, мали тверді докази, що педофіл прийшов туди, аби звабити школярку.

Один із затриманих виявився батьком 11-річного Родіона Волкова – юного футболіста із Дніпра, якого торік викрав, зґвалтував та задушив педофіл. Його солодощами заманив до себе 65-річний безхатько - колишній зек. Все сталося на території Дніпропетровської психлікарні, у напівзруйнованому лікарняному корпусі. Батько загиблого Родіона певнить: ледь не одразу після вбивства сина до нього звернулась його знайома, мати 12-річної школярки. Вона благала врятувати дитину від педофіла. Мовляв, поліція не реагувала на ситуацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення