Запропонували повечеряти: у Харкові 26-річна доглядальниця вирішила відправити на той світ пенсіонера заради квартири (відео)

У Харкові правоохоронці попередили замовне вбивство 64-річного чоловіка. Усе через квадратні метри жертви. 26-річна дівчина лише влітку цього року підписала із майбутньою жертвою договір довічного утримання. Та от її підшефний виявився ще тим живчиком. Тож допомогти бідолашному скоріше зустрітися із Богом вирішив рідний брат дівчини.

Група спецпризначенців ввечері під під'їздом звичайної багатоповерхівки вибивають вікна у машині, витягають звідти водій та пасажира.

38-річний чоловік та на 2 роки молодший товариш за одну мить-у кайданках. Старшого підозрюють у замовному вбивстві 64-річного чоловіка, а молодший мав виконати замовлення. Є в цій історії ще одна дієва особа-26-річна дівчина, вона ж сестра замовника. Молодиця уклала договір довічного утримання з пенсіонером, у якого є квартира. Жінка має доглядати пенсіонера, годувати, а після смерті мала успадкувати житло. Саме останній пункт угоди жінка вирішила прискорити.

64-річного чоловіка сусіди знають давно. Він дуже міцний і помирати не збирався, тому бандити планували чоловіка отруїти. Злочинців затримали. Але 26-річна доглядальниця у справі не фігурує зовсім, пенсіонер після всіх подій взагалі зник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення