Збили з ніг та лупцювали по голові, наче звірі: у Херсоні зграя підлітків відгамселила 61-річного чоловіка на очах у перехожих (відео)

Цих нелюдів важко назвати дітьми. Хіба що чудовиськами. У Херсоні зграя підлітків, в яких явно вселився біс, накинулися на 61-річного чоловіка. Збили з ніг, били по голові, наче звірі та ще й на очах численних свідків. Бідолашний пенсіонер аж свідомість втратив, а лікарі діагностували в нього страшні травми і гематоми - чоловік може зір втратити. А що ж ті малолітні небезпечні дикуни? За що розправились з пенсіонером? Ви не здивуєтесь - жодного навіть не затримали і вони продовжують гуляти серед нас! Хтозна, на кому відпрацюють свої нещадні удари будь-якої миті.

Конфлікт розпочався у приміщенні супермаркету. Там не розминувся 61-річний чоловік і група підлітків. Спочатку сталася сварка, а потім штовханина. Як розповіла донька постраждалого, чоловік просто вийшов з магазину, намагаючись уникнути продовження. Але агресивні "діти" наздогнали опонента. Вони збили чоловіка з ніг і почали гамселити.

Коли перехожі викликали поліцію та швидку, дика молодь розбіглася, а непритомного чоловіка забрали до лікарні.

Побитому чоловікові вживили пластину навколо ока.

Мешканці району, де стався злочин, добре знають компанію дикунів. Підлітки уподобали майданчик біля супермаркету, в якому за словами свідків, вільно купують алкоголь. Коли стає сумно, вони нападають на перехожих.

У поліції шукають свідків попри те, що інцидент стався у людному місці.

Одного з юних дебоширів вже знайшли. Його матір каже, що постраждалий нібито першим напав на її сина і навіть порвав йому одяг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення