Жив, наче безпритульний: нові подробиці про вбивство 8-річного хлопчика у Покрові (відео)

У Покрові на Дніпропетровщині у каналізаційному колодязі знайшли задушеним восьмирічного хлопчика.

Він пішов гуляти на дитячий майданчик і зник. Матір хлопчика заявила у поліцію про зникнення маленького сина лише на четвертий день. За тиждень його виявили біля рідного дому на вулиці Центральній, 79, хоча шукали чи не по усьому місту.

Мати хлопчика - 33-річна Зінаїда - з ромської родини. Сусіди її добре знають, в основному через п’яні застілля та гучних кавалерів. Розповідають, що співмешканців жінка змінювала часто, а дитина бігала наче безпритульна. Втім, соцслужби про це нібито не знали - жодних звернень про негідну поведінку матері хлопчика не надходило.

Колектор, у якому знайшли дитину, зверху прикидали мотлохом, гілками та сміттям. Неймовірно, але кілька років тому з цього ж колектора забитим до смерті дістали і рідного дядька хлопчика, а торік тому звідти витягли ще й сусідку родини.

Вбивцею хлопчика виявився не співмешканець його матері, а новий залицяльник. Він вбив малого через помсту його матері - та після гучного застілля відмовила йому в інтимі. Убивці 33 роки, він місцевий, раніше не судимий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення