Жорстокі здирники викрадали, били та звинувачували у наркоторгівлі: у столиці працювала банда липових поліцейських (відео)

У Києві діяла ціла банда липових правоохоронців. Вони погрожували жертвам тюрмою та вимагали викуп - за мовчання. 28-річний ватажок поставив на потік цілу схему! Його поплічники влаштовувалися працювати таксистами-кур'єрами, аби нишпорити по чужих посилках. Але вони не крали дріб'язок, а шукали наркотики. Аби потім шантажувати відправника. А якщо - не знаходили, тоді підкладали свої. І вже розігрували виставу перед шокованими адресатами та вибивали гроші з них.

Чоловік через страх за своє життя не хоче показувати обличчя. Він приїхав із Сирії 8 років тому і зараз став жертвою жорстоких викрадачів та здирників.

Іноземець замовив додому доставку спортивного харчування. Та слідом за таксистом приїхало ще одне авто. Незнайомці назвалися поліцейськими, вони затягли чоловіка у машину та звинуватили у торгівлі наркотиками. Під дулом пістолета він віддав нахабам все, що мав на банківській карті.

Згодом жертва, опанувавши страх, таки звернулася до правоохоронців.

З'ясувалося, що злочинці не носять погонів. Це все уміло розіграний спектакль. Діяла ціла банда з 7-х чоловіків. Схему розробив 28-річний киянин. Він орендував 2 десятки авто. Спільникам доручив розвозити пакунки. Кур'єр або знаходив у пакунках наркотики, або підкидав свої. Як тільки людина отримувала пакунок, її звинувачували у торгівлі наркотиками, а потім злочинці відбирали гроші.

До речі, жоден із затриманих злочинців раніше ніколи не мав проблем із законом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення