Зі спортивної сумки стирчали чоловічі ноги: моторошні подробиці вбивства та розчленування на столичному Печерську (відео)

Справжнє божевілля, яке сколихнуло увесь Київ. Безпритульні випадково знайшли у смітнику людські ноги. Наче в кривавому трилері рештки людини були замотані в пакет і складені у спортивну сумку. Коли приїхали слідчі вжахнулися ще дужче, тулуб теж був поруч у сусідньому сміттєвому контейнері. За частинами тіла мешканці будинку, який розташований поруч впізнали свого сусіда. Хтось розпатрав його на дрібні шматки і цинічно виніс на смітник. Хто ж так жорстоко розправився з Романом, якого сусіди боялися наче вогню. Мурахи шкірою від такого жахіття.

Найбільша увага копів була прикута до контейнерів. Звідти дістають частини тіла людини. Першими на страшну знахідку натрапили безхатьки. Чоловіки шукали перекусити і залізли у сміттєві баки. Поруч із продуктовими відходами двоє друзів побачили людські рештки. Дві ноги були загорнуті у пакети і стирчали зі спортивної сумки. Затуманені спиртним безхатьки навіть протверезіли.

Тулуб знайшли вже поліцейські у сусідньому баку і вже на місці тіло складали неначе конструктор. Жертвою навіженого різника став чоловік. Вбитий Роман жив зовсім поруч.

Помешкання господаря порожнє. 42-річний загиблий увійшов у раж від наркотиків, а свою квартиру перетворив на кубло. Останнім часом у Романа жив друг, якого за кілька годин і затримали. З'ясувалося, що 32-річний Володимир того дня випивав із господарем і під час конфлікту холоднокровно його зарізав. Потім ліг спати, а коли прокинувся вирішив позбутися тіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення