З'явилися сенсаційні подробиці по справі замаху на "короля морозива" у Львові (відео)

А у Львові досі судять підозрюваних у скандальному замаху на місцевого короля морозива Богдана Копитка. В організації зухвалого розстрілу підозрюють чоловіка, якого називають відомим кримінальним авторитетом. Але у нього аж вісім адвокатів. Це вам не простого українця за ґрати запроторити.

У судовій залі всі місця зайняті адвокатами підозрюваних і конвоєм. Люди зі зброєю та в камуфляжі охорорняють головного фігуранта - Дмитра Гаврилюка - ймовірного замовника гучного вбивства бізнесмена Богдана Копитка. І Гаврилюк єдиний серед арештованих сидить не за склом.

Головного підозрюваного випустили зі скляної камери, а адвокатам і цього замало. Вони вимагають, аби в залі серед присутніх посадили ше одного підсудного - росіянина Станіслава Монте. Це взагалі -ймовірний виконавець розстрілу трьох охоронців бізнесмена Копитка. Випустити його з-за скла адвокати просять не просто так. У СІЗО Монте підготував шокуючу заяву. І таки проголошує її у скляному боксі. Вся ця вистава - аби виправдати головного фігуранта.

Станіслав Монте - підозрюваній у віконанні замовності убийства: "На початку слідства під загрозою мого життя, я звинуватив невинного людини, назвав його замовником. Я написав заяву, що істінній замовник інша людина, а саме Космос, кликати його Андрій Колесник. І так само саме хочу попросити вибачення у Гаврилюка Дмитра, що я просто так оббрехав його. Але така ситуація у мене склалася" Далі захисники вимагають відвід прокурора, але суд вирішує інакше. Він і надалі вестиме найрезонанснішу справу у Львові.

Прокурор Мотрук діяв в межах наданих йому законом повноважень. Твердження сторони захисту та обвинуваченого Монте про погрози зі сторони прокурора Мотрука є голослівними і не приймаються до уваги Після перерви всіх п'ятьох фігурантів замаху залишають за ґратами ще на два місяці. Армія адвокатів не допомогла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення